De mode, beauty & lifestyle blog

Hét Amerikaanse ondergoed merk, en meer

Er zijn zo van die merken waar we steeds bij terugkeren. En sommige van die merken bestaan al sinds jaar en dag. Wij kleden ons erin, we kleden onze kinderen er zelfs in. Eén van die merken is bijvoorbeeld Calvin Klein. In deze blog vertel ik je meer over dit merk en wat je er aan een soorten kleding kunt vinden. Misschien is het voor jou net zo een uitkomst als voor vele anderen. Lees je mee?

Over het merk

Het modehuis Calvin klein werd 1968 opgericht door de ontwerper Calvin Klein zelf. Het modemerk is tegenwoordig heel erg bekend om de kwaliteit van de homewear die ze verkopen, denk aan pyjama’s sportkleding en ondergoed. Maar in de jaren 70 werd het groot ook door de jeans die ze verkochten, en nog steeds zijn die jeans van goede kwaliteit.

Het brede assortiment

Maar naast sportkleding, ondergoed en jeans verkoopt Calvin Klein nog veel meer, denk bijvoorbeeld aan accessoires. Van riemen tot tassen alles kun je hier vinden. Maar ook als het gaat om ‘gewone kleding’ zoals truien een andere broeken dan jeans ben je hier aan het goede adres. Dat maakt deze winkel zo breed en veelzijdig.

Het neutrale

Het mooie aan Calvin Klein is dat de kleding vaak heel erg neutraal qua uiterlijk is. Je zult hier niet snel drukke prints of felle kleuren vinden. Daarom zijn deze items ook uitermate geschikt om te combineren met elkaar en met hele andere kledingstukken van andere merken. Zoals ik al zei is het een merk wat veelzijdig is. Dat zie je terug in dit soort keuzes voor de items die ze verkopen.

Waarom Calvin Klein

Of je nu gaat voor een Calvin Klein broek of Calvin Klein overhemden de kwaliteit zal altijd goed zijn en daar kun je van op aan, dat maakt ook dat veel mensen steeds weer kiezen voor Calvin Klein. Het is misschien wat duurder dan andere ondergoed merken, maar je doet er ook veel langer mee en de pasvorm is erg prettig. Wat voor soort kledingstuk je ook koopt.

Tijd om te winkelen

Dus heb jij al zin om te winkelen? Je kan heel veel Calvin Klein items shoppen op de webshop van hemdvoorhem.nl. Niet alleen hebben ze hier een breed assortiment aan Calvin Klein spullen, misschien wil je ook nog wel even rondneuzen tussen alle andere merken die deze online webwinkel verkoopt. Met een paar klikken wordt de boel zo bij jou thuisbezorgd en ben je klaar voor de zomer.