De mode, beauty & lifestyle blog

Een paar toffe items op een rij

Wij mensen zijn soms net kraaien. We zijn verzot op mooie hebbedingetjes. En de zomer is hier, dus je kunt er donder op zeggen dat er weer allerlei gadgets op de markt zijn die jouw zomer naar een hoger niveau kunnen tillen. In deze blog vertel ik je over een paar leuke hebbedingetjes. Lees je mee?

Wind op de warme dagen

Als het warm is, zoeken zoeken we graag de verkoeling op. Maar soms is die verkoeling niet zomaar binnen handbereik. Toch wel! Met een kraag ventilator. Nu denk je misschien: wat is dat? Een kraag ventilator is een kleine ventilator die je door middel van een plastic kettinkje om je nek kan hangen. Aan alle uiteindes zitten een klein ventilatortje, die dus lucht recht in jouw gezicht blaast. Dat is lekker!

Voor jouw telefoon

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder onze telefoon. We nemen het ding overal mee naartoe. En zo kan het nog wel eens zijn dat dit gebruiksschade oplevert. Dat kun je een beetje voorkomen als er een goede hoes omheen zit. Zo’n telefoonhoesje kun je kopen bij Case 24. Daar hebben ze hoesjes in allerlei vormen en maten, en dus er zit voor iedere telefoon iets bij.

Een foto zegt meer

En wist je dat je die hoesjes helemaal zelf kunt ontwerpen. Een telefoonhoesje ontwerpen via Case 24 is hartstikke eenvoudig. Je kan er zelfs een eigen foto op plakken. Zo heb je altijd een mooie herinnering bij je, en dat kan ervoor zorgen dat je nog voorzichtiger met jouw telefoon omgaat.

Voor in de plons

Ook duiken we in de zomer maar wat graag het water in. De een vindt het prima om een beetje baantjes te trekken, maar voor de ander is er wat meer spanning nodig. Ieder jaar komen er weer allerlei leuke hebben dingetjes uit die het plezier in het water alleen maar vergroten. Maar als je het aan ons vraagt, dan vinden wij de simpele duikbril altijd nog het beste cadeau.

Cadeautjes voor jezelf of een ander

 En over cadeautjes gesproken, al deze hebbedingetjes lenen zich natuurlijk ook voor een mooi cadeau. In deze maanden hebben we heel wat in te halen, dingen die de afgelopen zomer niet plaats konden vinden. Er is dus vast wel een reden deze zomer om een cadeautje te kopen en te geven,  zo niet voor een ander, dan wel voor jezelf. Wie verras jij met iets leuks?